Artikelen

Mulier Instituut zoekt topsportcoaches voor onderzoek!

Het Mulier Instituut doet in opdracht van de Dopingautoriteit onderzoek naar de visie van het begeleidingsteam op het gebruik van doping in de topsport en de rol die zij daarin spelen bij het begeleiden van de sporter. De rol van de coach is hierbij onmisbaar. Het Mulier Instituut is daarom op zoek naar coaches of trainers die willen meewerken aan dit onderzoek. Bent je coach of trainer en werk je met professionele topsporters? Dan zijn we benieuwd naar je mening en zouden we je graag uitnodigen voor een eenmalig interview. Het interview zal digitaal plaatsvinden, duurt maximaal een uur en kan plaatsvinden op een moment dat het jou uitkomt. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn niet herleidbaar.

Podcast Leren Presteren met Kim Lammers

Luister nu de podcast Leren Presteren! In deze podcast komen sporters, coaches en andere performers aan bod die vertellen over hoe zij hebben leren presteren. Hoe bereiden zij zich voor op een seizoen? Op een wedstrijd? Hoe gingen zij om met druk, tegenslagen, gedachten en emoties? Wat hebben zij geleerd van hun loopbaan waar zij de rest van hun leven profijt van hebben? En wat kunnen wij met deze ervaringen doen? Deze podcast met Kim Lammers is de eerste uit een serie van podcasts waarin auteur Afke van de Wouw van het boek Leren Presteren een aantal experts interviewt op de genoemde thema's.

Laatste plaatsen live cursussen september

In de maand september start NLcoach weer met haar bijeenkomsten. Voor twee van de cursussen zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Diverse sportbonden hebben licentiepunten verleend dus benut deze kans om snel en voordelig je punten te behalen! Als lid van Nlcoach ontvang je bovendien een aantrekkelijke korting op de deelnameprijs.

NLcoach e-zine juni 2020

Dit is het derde nummer van NLcoach dat louter online te lezen is.

NLcoach e-zine juni 2020

Binnenkort verschijnt het nieuwe e-zine.

NLcoach e-zine mei 2020

Dit is het tweede nummer van NLcoach dat louter online te lezen is.

NLcoach e-zine april 2020

‘HISTORISCHE NUMMERS’

Interactiever

Naast de abonnementenservice en, onder meer, de registratie van verzekeringen, zal Arko Sports Media ook de organisatie van het Nationaal Coach Congres op zich nemen.

Samenwerking

Arko Sports Media, Triple Double en Sportscloud bieden belangenvereniging de helpende hand

Nieuwe route NLcoach

Coaches anno nu hebben andere wensen dan een aantal jaren terug. NLcoach werkt daarom aan het platform van de toekomst. De contouren daarvan zijn langzaam zichtbaar, de intenties daartoe ondertekend.